Pelaajapörssi: PaiHa etsii uusia pelaajia

PaiHa logo PaiHa: kokoonpano
Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Paimio ja pelattava sarja Turun piiri 4 div.. Joukkueeseen kuuluu 35 jäsentä ja kalenterissa on 8 tulevaa treeniä tai peliä.

Pelaamme jalkapalloa Palloliiton Turun piirin vitosessa. Joukkueellamme on sarjatasoon verrattuna loistavat peli- ja treeniolosuhteet. Paimion Urheilupuistossa käytössämme on joko seuran oma lämmitetty tekonurmi tai urheilupuiston nurmikenttä. Lisäksi pukukopeissa treenien ja pelien jälkeen odottaa aina lämmin sauna.

Tapahtumia joukkueella on 3 kertaa viikossa. Joukkueellamme on suhteellisen iso rinki kasassa, mutta uudet pelimiehet ovat aina tervetulleita esittelemään taitojaan hyvähenkiseen joukkoomme.

Lisätietoa löydät myös joukkueemme nettisivuilta: http://www.paimionhaka.fi/jalkapallo/edustusjoukkue/ .
P.S. Voit tutustua joukkueeseemme myös Facebookissa!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 7 minuuttia sitten.
Lisätietoja joukkueen kotisivulta.
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.